Política de privacitat

GRUART SLPU amb NIF B-42797498 amb domicili al C/ Pavia 5, 08028 de Barcelona és titular del lloc web WWW.GRUARTECNICA.CAT i responsable del tractament de les dades de caràcter personal que els usuaris subministren a través d’aquest lloc web. GRUART SLPU informa els usuaris d’aquest lloc web sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaptats per la navegació i ús d’aquest lloc web. La finalitat d’aquest document és informar els usuaris sobre què fem amb les seves dades personals, com es recapten, perquè s’utilitzen, els drets que els assisteixen així com tota la informació necessària establerta per la normativa vigent. En utilitzar aquest lloc web entenem que ha llegit i comprès la informació que s’exposa en relació amb el tractament de les seves dades de caràcter personal. El nostre principal objectiu és tractar les dades personals d’una forma lícita, lleial i transparent.

Dades recaptades, finalitat i licitud

Les dades de caràcter personal tractades són els aportats pels usuaris a través dels formularis disponibles en aquest lloc web i són els mínims exigibles per a poder enviar-li informació sobre els nostres productes / serveis, poder realitzar comandes, així com poder elaborar les factures corresponents, informar sobre l’estat de les comandes, atendre reclamacions i qualsevol altra gestió derivada de la prestació del servei realitzat a través d’aquest lloc web. Aquestes finalitats estan basades en principis legals de tractament de les dades recollides per la normativa vigent: per a l’execució d’un contracte o la prestació d’un servei als usuaris, per al compliment d’obligacions legals, per l’interès legítim i amb el consentiment dels usuaris.

Dades recaptades per a la sol·licitud d’informació a través del formulari web

Les dades personals recaptades a través del formulari web per a la petició d’informació tenen com a finalitat l’enviament d’informació comercial sobre els nostres productes i serveis. El tractament de les dades en aquest cas concret està legitimat pel consentiment exprés que vostè ens presta en acceptar l’enviament de la informació aportada a través del formulari.

Operacions que es realitzen amb les dades personals

Les dades de caràcter personal són registrats a través de la web i conservats en suports electrònics controlats i supervisats pel responsable del tractament. Els suports compten amb les mesures tècniques i organitzatives necessàries que garanteixen la deguda confidencialitat en el tractament de les dades. El personal implicat en les operacions de tractament de dades: accés, edició, esborrat, etc… està capacitat per a això i està format i compromès amb la nostra política de protecció de dades.

Conservació de dades

Les dades de caràcter personal es conservaran el temps que sigui necessari per a poder atendre la finalitat / finalitats per als quals van ser. Per tant mantindrem la seva informació personal mentre existeixi una relació contractual i/ o comercial amb vostè o mentre vostè no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les seves dades. En aquests casos, mantindrem la informació degudament bloquejada, sense donar-li cap ús, mentre pugui ser necessària per a l’exercici o defensa de reclamacions o pugui derivar-se algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual del seu tractament, que hagi de ser atesa i per a això sigui necessària la seva recuperació.

Protecció dels menors

Aquesta pàgina web no està dirigida a usuaris menors d’edat. Si vostè és menor d’edat, si us plau no intenti registrar-se com a usuari. Si descobrim que per error hem obtingut informació personal d’un menor, eliminarem aquesta informació al més aviat possible.

Destinataris de les seves dades personals

Informem els usuaris que les seves dades personals no seran comunicats a tercers, amb l’excepció que aquesta comunicació de dades estigui emparada en una obligació legal o quan per a la correcta prestació del servei o l’execució del contracte sigui necessari comunicar les seves dades a altres responsables com poden ser altres empreses del grup, encarregats del tractament. Per als casos en els quals la comunicació de dades a tercers no estigui emparada en les bases legals establertes en l’apartat anterior, la comunicació de dades a altres destinataris només es realitzarà si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés. GRUART SLPU manté uns criteris estrictes de selecció d’encarregats de tractament i es compromet contractualment amb cadascun a complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades.

Exercici dels drets

D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada o al correu electrònic info@gruartecnica.cat Per a l’exercici dels drets haurà d’identificar-se mitjançant la presentació del seu DNI. Per a qualsevol reclamació pot dirigir-se al mateix correu indicat. Igualment podrà dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.aepd.es