Treballant

Comença una nova aventura

GruArt

Hem començat l’any 2021 amb un nou projecte entre mans. L’Alba Subirada i el mateix equip tècnic que col·laborava amb Vinclament aposten per emprendre un nou projecte amb totes les nostres il·lusions i esforços. De l’experiència adquirida en les nostres trajectòries professionals però també vitals, neix GruArt.

El nom

Mai és fàcil triar un nom. Amb GruArt hem volgut retre homenatge a Elvira de Azúa Gruart, qui va ser la primera arquitecta tècnica de Catalunya i de tot l’Estat espanyol. Amb GruArt vam voler anar també un pas més enllà. Art, del llatí ars, deriva de la paraula del grec antic τέχνη (téchne), és a dir, tècnica. Amb aquesta bonica etimologia ens sentim representades, doncs en la nostra feina plasmem les nostres habilitats tècniques adquirides per facilitar el bon fi dels projectes ens els quals ens impliquem.

De cara al futur

A GruArt apostem per posar a les persones al centre de la nostra feina. Per fer-ho, creiem que es necessari apostar per les tecnologies més puntures que permeten agilitzar els processos i permetre’ns establir les relacions de confiança que en última instància son determinants pel bon fi dels projectes.

AdminGruArt

enplanas@gmail.com
No Comments

Post a Comment